U bent hier :

Uw makelaar en adviseur bij het kopen van uw nieuwe woning

Wij begeleiden u graag bij het kopen van uw nieuwe woning. De zoektocht naar uw nieuwe huis kunt u over het algemeen in de eerste fase best zelf. Maar de daadwerkelijk beslissing voor de aankoop van een nieuwe woning brengt aanzienlijke consequenties met zich mee. De geldbedragen die er mee zijn gemoeid, zijn groot. Als het echt spannend wordt en de emoties een rol gaan spelen, dan kunt u de hulp van een specialist goed gebruiken. Uw eigen aankoopmakelaar houdt het hoofd koel!

Wilt u weten welke belangrijke vragen onder andere een rol spelen bij het kopen van uw nieuwe woning? Klik hier.

Er zijn dus veel aandachtspunten voor u als koper. Goede en professionele begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning is van belang. De verkopende makelaar zal u niet helpen en zal uw belangen niet behartigen. U heeft uw eigen aankoopmakelaar die dat wel doet.
Wij begeleiden u gedurende dit hele proces van aankoop, zijn uw persoonlijk adviseur en staan u met raad en daad bij. Dan kunt u pas echt genieten van uw nieuwe woning!

Wilt u weten wat uw voordelen zijn bij het kopen van uw nieuwe woning als u ons inschakelt als aankoopmakelaar en adviseur? Klik hier.

Bel of stuur een e-mail en we kunnen een eerste vrijblijvend gesprek met elkaar hebben.

aankoop
‘Een huis kopen is
een kunst apart’
Gerbert Hansman

U staat als klant centraal

Persoonlijke aandacht is ons motto.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op.

‘Schakel gerbert hansman makelaardij
in bij het kopen van uw nieuwe woning.’